Pouring cider into glass from bottle
VÅRA DRYCKER

Äppelmust

Äpplen har så olika smak och karaktär. Vi mustar därför våra äppelsorter var för sig för att skapa must med respektive äppelsorts unika smak. Våra olika sorters äppelmust passar ypperligt på middagsbordet, till en ostbricka, i drinkar eller bara som de är. Äppelmust är ett smakfullt alkoholfritt alternativ.

Vi säljer vår must i 33 cl-flaskor och i 3 liters Bag-in-Box. Vår must pastöriseras varsamt och får på så sätt en hållbarhet på 12 månader i oöppnad förpackning.

Kontakta oss för priser och beställning av must. Vi säljer till butiker, restauranger, pubar m fl, samt även direkt till privatpersoner.

Cider

Vår cider framställs enligt traditionella och hantverksmässiga metoder. För oss betyder det att 100% must från äpplen får jäsa långsamt och lagras länge på ståltankar tills de får dess unika smak och karaktär. Processen liknar mer framställning av vin. Då skapas en torr, frisk och fruktig svensk cider på vårt vis. Full av naturliga och spännande smaker passar den utmärkt som måltidsdryck. Gärna till skaldjur, ostar och chark, eller bara som en god törstsläckare när som helst, precis som den är.

Just ni säljs vår cider på utvalda restauranger och pubar.

*Tillhör en sort som har en dokumenterad odlingstid i Sverige på mer än 50 år. Vår must av dessa sorter är också godkända för beteckningen ”Kulturmust” (som medlemmar i Svenska Must- & Ciderproducenter).