Glasses of white wine seen during a friendly party of a celebration.
OM OSS

Vi är ett litet familjeföretag som bedriver must- och cidertillverkning. Vi har egen äppelodling i Kivik på Österlen. Odlingen ligger högt belägen på en solig sluttning med storslagen utsikt över Hanöbukten.

Äpplen är en fantastisk naturresurs som vi tar tillvara och förädlar. Vi plockar alla äpplen för hand när de är precis lagom mogna för att våra olika drycker ska få den karaktär och smakprofil som vi önskar. Växtplats och klimatet på Österlen sätter också sin prägel på smak och stil.

All vår dryckesframställning är småskalig och hantverksmässig när vi varsamt omvandlar våra äpplen till must, cider och destillat. Vi gör allt på plats från grunden med full kontroll på hela processen från odling till plockning, pressning, jäsning och buteljering.

Vår goda must består av endast äpplen utan tillsatser, rakt ner i flaskan. Vi gör den helst sortren för att bevara varje äpplesorts karaktäristiska smak. Lite som att dricka ett äpple.

Vår cider framställer vi från vår egen must på ett naturligt och hantverksmässigt vis, full med spännande smaker. Dryck på vårt vis, helt enkelt!